dirty splasheRR

Vanwege het coronavirus hebben we besloten om de Merksplasse Veldcross en de bijhorende jeugdinitiaties dit jaar te annuleren. Veiligheid staat voorop en die kunnen we helaas onvoldoende garanderen.

Dit is uiteraard heel jammer voor de deelnemers, toeschouwers en organisatoren, maar ook voor het goede doel ‘Belenos’, een lotgenotengroep voor borstkankerpatiënten.

Om u toch een sportief alternatief aan te bieden en om Belenos alsnog een financieel duwtje in de rug te kunnen geven, organiseren we de ‘Dirty SplasheRR’.

Wat?

Een graveltocht van +- 80 km (de Big SplasheRR) of +- 50 km (de Mini SplasheRR) in en rond Merksplas. U krijgt van ons de GPS-tracks en vervolgens kan u de gewenste route rijden op uw eigen tempo, alleen of in groep, in de periode tussen 18/09 tem 31/10.

Onderweg kan u vrijblijvend deelnemen aan de strava-challenge en/of foto-challenge met als afsluiter een gratis consumptie in café Chapeau (Merksplas) of café Schuttershof (Zondereigen)

OPGELET: vanaf maandag 19 oktober sluit de horeca voor 1 maand zijn deuren.  Spetserr kan dus niet garanderen dat tijdens uw tocht café Schuttershof noch café Chapeau geopend zijn.

Hoe kan je inschrijven en deelnemen? 

Schrijf €10 over naar het rekeningnummer BE97 0636 3011 3449 met als mededeling uw mailadres en naam. Van zodra de overschrijving is overgemaakt, krijgt u een mail toegestuurd met daarin al de nodige informatie.

Woordje van Belenos:

Borstkanker is een ziekte die op jonge leeftijd je leven helemaal overhoop kan gooien. Waar je niet alleen tijdens de ziekte en behandeling nadelen of ongemakken van ondervindt maar zelfs jaren nadien nog de gevolgen van draagt. Daarom is een lotgenoten contact zo belangrijk want gedeelde smart is halve smart. Lotgenoten begrijpen elkaar zonder woorden.
Daarom proberen wij als Belenos deze lotgenoten samen te brengen, informatie aan te bieden en opnieuw te laten bewegen ondanks al de ongemakken. Aangezien wij geen subsidies krijgen en we onze lotgenoten dat allemaal gratis aanbieden hebben we daar jullie steun voor nodig.
Door jullie in te schrijven en deel te nemen aan dit mooie initiatief kunnen wij weer mooie en noodzakelijke dingen realiseren voor onze lotgenoten.
Wij willen jullie daar dan ook uit de grond van ons hart voor bedanken.