Dirty

SplasheRR

gravelride

met karakter

Op zaterdag 12 november 2022 organiseerde SpetseRR, i.s.m. de Hoogstraatse Spurters vzw de Dirty SplasheRR gravelride ten voordele dagcentrum Marksaam.

Met een route die liep over het trainingsparcours van Wout van Aert en met unieke bevoorradingszones op Merksplas Kolonie en ter hoogte van het kasteel van Vorselaar kunnen we spreken van een uniek parcours.

De voorgaande jaren werd onze Dirty SplasheRR een digitaal event waarbij de deelnemers na inschrijven een gpx-bestand ontvingen en zelf bepaalden wanneer ze zouden rijden.

SpetseRR

where Ride and Run is fun

SpetseRR is een Merksplasse sportvereniging die zich vooral richt op Ride & Run events waaraan ook vaak het steunen van een goed doel gekoppeld is.

Met onze beproefde Ride formules (NightRide en Dirty SplasheRR) willen we een vaste jaarlijkse afspraak maken om iedereen met een mountainbike of crossfiets een uitdaging aan te bieden in eigen dorp. Met de Run (NightRun) richten we ons op het avontuurlijke lopen of wandelen.

Heb je kriebels in je benen waar je niet vanaf geraakt, hou onze activiteiten dan zeker in d e gaten en kies voor jezelf de juiste uitdaging!

SpetseRR Ride & Run, just call it FUN!!!

Met dank aan onze sponsors

Dankzij hen kan SpetseRR zijn activiteiten organiseren.

© 2022 SpetseRR Merksplas