NightRide

& Run

MTB

in het donker

Het ontstaan van de vereniging SpetseRR hebben we te danken aan de leden van de Nightriders. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een nachtelijk ritje op de mountainbike onze specialiteit is. Intussen organiseren we al onze 9de editie en bereiken we steeds een 150-tal deelnemers.

Tegenwoordig tekenen onze voorrijders elk zelf hun toer uit, zo kunnen we veel verschillende ritten aanbieden en zit er voor iedereen wel iets naar zijn of haar zin in.  We hebben dan ook een mengelmoes van voorrijders: een marathon freak, een snelheidsduivel, een dame, een speelvogel tot zelfs een senior.
Ook de afstanden en de technische vereisten verschillen dus van voorrijder tot voorrijder. 

Zo kunnen er meer mountainbikers inschrijven voor de nightride, maar organiseren we ook een nightrun.  De lopers kunnen in tegenstelling tot de rijders wel over een afgepeild parcours beschikken dat je door de Merksplasse velden zal leiden.

Aangezien we een reputatie moeten hooghouden zullen we net als de andere jaren de bevoorrading en de afterparty tot een hoger niveau tillen zodat niemand iets tekort komt.

Vertrekken doen we vanaf het sportcentrum ’t Hofeind in Merksplas.

Vanaf 2022 organiseren we ook een EveningRide voor de jeugd. Zij kunnen gratis genieten van dit aanbod. De kids starten om 16:00 aan de sporthal en zijn daar rond 17:30 terug.

 

SpetseRR

where Ride and Run is fun

SpetseRR is een Merksplasse sportvereniging die zich vooral richt op Ride & Run events waaraan ook vaak het steunen van een goed doel gekoppeld is.

Met onze beproefde Ride formules (NightRide en Dirty SplasheRR) willen we een vaste jaarlijkse afspraak maken om iedereen met een mountainbike of crossfiets een uitdaging aan te bieden in eigen dorp. Met de Run (NightRun) richten we ons op het avontuurlijke lopen of wandelen.

Heb je kriebels in je benen waar je niet vanaf geraakt, hou onze activiteiten dan zeker in d e gaten en kies voor jezelf de juiste uitdaging!

SpetseRR Ride & Run, just call it FUN!!!

Met dank aan onze sponsors

Dankzij hen kan SpetseRR zijn activiteiten organiseren.

© 2022 SpetseRR Merksplas