NightRide, – Run & -Walk 2021

VR 12/11/2021

Inschrijven

Klik op de afbeelding voor de inschrijvingspagina.

Nightride, -run & -walk 2021

U heeft reeds een kennismaking gehad met 1 van onze nightrides of run, hiervoor willen we u alvast danken.  Niet enkel bracht u geld in het laatje om Mucoviscidose te helpen bestrijden, nee u zorgde er met vele anderen voor dat het een avond was om duimen en vingers bij af te likken.  

Bij deze willen we jullie de mogelijkheid aanbieden om opnieuw in te schrijven voor een Nightride of -Run bij ons!  Net als de andere jaren willen we jullie een unieke ervaring bieden, waar sfeer en gezelligheid onze kernwoorden zullen zijn.

 

Omdat we de laatste jaren zoveel positieve reacties hebben gehad willen we de bestaande formule behouden.  Zo kan iedereen inschrijven bij een voorrijder/ster naar zijn of haar keuze. Het parcours, de snelheid en de benodigde stuurvaardigheid zal je op het inschrijvingsticket terug vinden.

Op deze manier heb je nooit een reden om niet in te schrijven, er zal steeds wel een op maat gesneden voorrijder/ster voor u of jullie groep bij zijn.

Zoals je hierboven waarschijnlijk hebt gelezen bieden we dit jaar ook een nightrun aan.

Deze zal eveneens aan de fuifzaal starten, hiervoor kan je ook via bovenstaande link een ticket kopen.

De Run zal over een afstand van 5 of 7km gaan waar we deels over asfalt deels over gravel/grind paden lopen.

We hopen jullie allemaal opnieuw te kunnen verwelkomen op 12 november 2021, zowel wij als organisatie als alle Muco patiënten zullen jullie ongelooflijk dankbaar zijn. 

© 2022 SpetseRR Merksplas