Ride

Het ontstaan van de vereniging SpetseRR hebben we te danken aan de leden van de Nightriders. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een nachtelijk ritje op de mountainbike onze specialiteit is.Ondertussen hebben we er al zes succesvolle edities opzitten. Dit jaar volgt de zevende editie!

Nightride is simpelweg mountainbiken in het donker. We rijden in een bepekt aantal kleine groepjes rond in de bossen van Merksplas. Elk groepje heeft dan ook een vaste begeleider. Deze begeleider rijdt op GPS.
Ondertussen rijden we al 4 jaar met een 125 deelnemers rond in de bossen van Merksplas en daarbuiten.

Tegenwoordig tekenen onze voorrijders elk zelf hun toer uit, zo kunnen we veel verschillende ritten aanbieden en zit er voor iedereen wel iets naar zijn of haar zin in.
We hebben dan ook een mengelmoes van voorrijders: een marathon freak, een snelheidsduivel, een dame, een speelvogel tot zelfs een senior.
Ook de afstanden en de technische vereisten verschillen dus van voorrijder tot voorrijder. 

Aangezien we vorig jaar uitweken naar een iets grotere locatie kunnen we meer deelnemers ontvangen.
Zo kunnen er meer mountainbikers inschrijven voor de nightride, maar organiseren we ook een nightrun.
De lopers kunnen in tegenstelling tot de rijders wel over een afgepeild parcours beschikken dat je door de Merksplasse velden zal leiden.

Ook vanaf dit jaar is er ook een speciale aanbieding voor groepen van 10-15 personen die een eigen voorrijder hebben, neem hiervoor even contact met ons op.

Aangezien we een reputatie moeten hooghouden zullen we net als de andere jaren de bevoorrading en de afterparty tot een hoger niveau tillen zodat niemand iets tekort komt.

Waarom we dit doen? Niet om onze zakken te vullen! Integendeel!
Zoals elk jaar zal ook dit jaar de gehele opbrengst geschonken worden aan de bestrijding van Mucoviscidose.