Wat is SpetseRR?

We zijn een Merksplasse sportvereniging die zich vooral richt op 1- of 2-daagse Ride & Run events waaraan ook vaak het steunen van een goed doel gekoppeld is.

Met onze beproefde Ride formules ( NightRide en Grote Merksplasse Veldcross) willen we een vaste jaarlijkse afspraak maken om iedereen met een mountainbike of crossfiets een uitdaging aan te bieden in eigen dorp. Met de Run (NightRun) richten we ons op het avontuurlijke lopen of wandelen en ook op het iets meer spectaculaire trail- en obstakel lopen.

Heb je dus kriebels in je benen waar je niet vanaf geraakt, bekijk dan zeker eens onze kalender en kies voor jezelf de juiste uitdaging!!!

SpetseRR Ride & Run, just call it FUN!!! 

 

Wie is SpetseRR?

Voorzitter

Wim Van Aelst

Secretaris

Wouter De Keyser

Oprichter club + parcoursbouwer

Wim Verheyen

Ik ben Lieve, geboren en getogen Spetser, mama van Sander en Febe, personal trainer én fervent mountainbikeSTER.

😉

Communicatie + website

Lieve Willems

Sport en NATUUR, 2 passies die ik in het mountainbiken perfect kan combineren. Ik vind het heerlijk om al fietsend  fauna en flora te ontdekken, een ree die wegspringt, een specht tegen de boom, een rijsttaartje eten op een bankje in het bos,… dat is voor mij echt genieten!
Mountainbiken is inspanning en ontspanning te gelijkertijd. Ik hou wel van technische TRAILS waarbij je geen seconde je concentratie mag verliezen. Ideaal om je hoofd leeg te maken van de dagdagelijkse zorgen en beslommeringen. FUN staat centraal, zet mij op de fiets en het kind in mij komt weer boven! 😁
LET’S RIDE TOGETHER !!!

Aanspreekpunt Qworzó + website

Jan Adriaenssen

Aanspreekpunt VBS

Yannick Verhoeven